21 december 2023

Save the Date: 19 januari 2024 | Skills Talents regiowedstrijden bij ROC Mondriaan

Save the Date: 19 januari | Skills Talents regiowedstrijden bij ROC Mondriaan

Den Haag, 21 december 2023

ROC Mondriaan, dé mbo-opleider in regio Haaglanden, nodigt u uit voor het bijwonen van de feestelijke prijsuitreiking van de Skills Talents regiowedstrijden. Het evenement vindt plaats op vrijdag 19 januari 2024 om 15.00 uur, in het Bingoal Stadion (ADO) te Den Haag. De prijsuitreiking in het ADO-stadion wordt gepresenteerd door niemand minder dan Splinter Chabot.  

Over Skills Talents  

Skills Talents zijn vakwedstrijden voor derde- en vierdejaars vmbo-leerlingen. De wedstrijden sluiten aan bij vmbo-profielen en dienen als een uitstekende voorbereiding op het eindexamen en de vervolgopleiding op het mbo. Ruim 100 leerlingen van 19 vmbo-scholen in Zuid-Holland zullen deelnemen aan de wedstrijden, georganiseerd op drie verschillende campussen van ROC Mondriaan. 

Na de wedstrijden vindt de gezamenlijke prijsuitreiking plaats in het Bingoal (ADO) Stadion, waarbij Splinter Chabot de feestelijkheden aan elkaar zal praten. De schooldirecteuren van de verschillende deelnemende scholen maken dan bekend welke teams doorgaan naar de finale op donderdag 21 maart 2024 in de Brabant Hallen in Den Bosch.  

Wij verwelkomen u graag om dit inspirerende evenement bij te wonen en te genieten van de bekendmaking van jong, lokaal talent. Meer informatie over de wedstrijden en het uitgebreide programma volgt.